Blommor i Staffanstorp

Tjenare alla därute. Hoppas allt är super med er. Sommaren är snart här och jag hade inte kunnat vara mer taggad på sol och bad än vad jag är. Något som händer nu dock som jag är minst lika taggad på är att min bästa tjejkompis gifter sig. Jag har fått äran att vara brudtärna. Därmed har jag tagit på mig uppdraget med blommor. På så sätt fick jag kontakt med en butik som sysslar med blommor i Staffanstorp. Företaget heter Stig Centerfeldt Blommor AB.

 Min vän och jag har varit vänner sedan barnsben och är som systrar, så när jag fick frågan om att vara brud tärna kändes det som en självklarhet att tacka ja. Genom det här kom jag i kontakt med denna butik med blommor i Staffanstorp. Det enda jag visste var att min vän ville ha mycket blommor då bröllopet skulle vara utomhus. Jag hörde av mig till firman och dem har varit mycket hjälpsamma med all planering, färger, sorter och att allt skulle passa med varandra. Deras kundservice är helt fantastisk och jag vet att min vän kommer bli jättenöjd över hur det ser ut på hennes bröllop. Blommorna är av hög kvalité och lika så personalen, man märker hur duktiga dem är på sitt jobb och att dem gör allt i sin makt för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Om ni är på jakt efter blommor i Staffanstorp så tycker jag absolut att ni ska ta och höra av er hit för att ert event ska bi så perfekt som möjligt.