Att välja tapeter

Det är inte riktigt samma sak att shoppa tapeter som det är att shoppa kläder, men det är ändå ganska roligt. Det enda jobbiga är att det känns mycket viktigare när det är tapeter och att man då verkligen behöver tänka igenom valet för att det är betydligt svårare att ånga en tapetrulle än vad det är att ångra ett par shorts. Känner att jag har ganska mycket att göra nu och det finns definitivt en hel del som jag behöver stå ut med att göra.

Framförallt så är det svårt med färgprover och allt sådant och att bestämma sig för något som man inte direkt kommer att tröttna på i första laget heller, vilket faktiskt kan vara riktigt svårt. Sen när det är något som har med läggning av golv och göra och annat sådant så går det ofta att ordna upp det. Vi valde att gå till Nya Sörängs Marknad, en färghandel, och prata med dem innan vi köpte någon färg. De hade tydligen någon webbshop som jag egentligen kunde ha handlat ifrån men det hade ändå inte blivit vidare bra om vi hade försökt oss på att göra det och därför får det nu istället bli annat som vi får göra. Just det med att ordna med golv går att ordna på andra sätt också, sen hur enkelt det är eller inte är en helt annan sak.

Tror att vi har bestämt oss för vilka tapeter vi vill ha nu i alla fall, dock så ska vi nog göra ytterligare ett besök till Nya Sörängs Marknad innan vi bestämmer oss helt. Tror att det kan komma och bli riktigt bra faktiskt, det tror jag absolut att det kan bli.