Däckfirma i Huddinge

Jag ville faktiskt ta och dela med mig om en liten historia som verkligen sätter solsken på vardagen, i alla fall så var det exakt vad den gjorde för min del. Det var nämligen som så att jag beslutade mig själv för att ha en riktig heldag bara för mig själv, en dag som skulle innehålla mycket shopping, massage och bara en dag med syftet att faktiskt bara kunna slappna av. Dagen gick som planerat och hade inte stött på några som helst problem alls, till. Ja det var nämligen som så att jag på något helt vansinnigt sjukt sätt hade åkt på punktering genom att bara köra i en grop. Strandad som jag var, utan den minsta lilla idén eller tanken på vad jag skulle göra så var det en man som tog initiativet direkt och ringde en bogsering som tog mig till Mobila Däckakuten Sverige AB som tydligen då är en enormt högt eftertraktad däckfirma i Huddinge som efter många år inom branschen verkligen kunde hjälpa mig direkt med mina problem. Det fick gjort arbetet på bara ett fåtal minuter och gjorde min dag från värst till bäst, och bäst av allt, för att erbjuda den servicen, det trevliga beteendet och att erbjuda det för dem priserna var för mig helt enastående bra.

Du gillar kanske också...